Nieuws

Regelmatig onderhoud: uw dak heeft iets te vertellen


Regelmatig onderhoud

Wanneer hebt u voor het laatst een dakprofessional regelmatig onderhoud laten uitvoeren aan uw bedrijfsdak? Uw dak wordt blootgesteld aan talloze potentiële problemen die kunnen worden veroorzaakt door blootstelling aan weer, UV-stralen, ijs, puin, defecte reparaties, dakverkeer, onjuiste installatie en andere problemen. Problemen met uw dak kunnen leiden tot voortijdige verslechtering en de levensduur van het dak verkorten als ze niet vroegtijdig worden gevangen.

Regelmatig dakonderhoud biedt u de mogelijkheid om elk deel van uw dak te inspecteren, de staat van de materialen en componenten waaruit uw dak bestaat te bekijken en eventuele wijzigingen op te merken die zich sinds het laatste geplande onderhoud hebben voorgedaan. Je dak geeft veel signalen van wat werkt en wat niet.

 

Grote problemen veroorzaakt door kleine problemen

Zelfs kleine daklekken kunnen grote problemen in uw gebouw veroorzaken, zoals schade aan plafonds, muren, elektrische werkzaamheden, bouwconstructie en apparatuur of machines. De kosten van deze reparaties, bovenop de reparaties aan uw dak, kunnen oplopen.

Laten we zeggen dat er een kleine opening is in het flitsen rond een dakdoorvoer zoals een uitlaatventilator. Water komt via die opening in het daksysteem waardoor vocht in uw dakisolatie en mogelijk uw gebouw kan sijpelen. Het kan lang duren om een ​​knipperende opening te identificeren als u wacht tot u tekenen van water in uw gebouw ziet. Tegen die tijd is de natte isolatie niet meer zo effectief en kan dit tot andere problemen leiden, waardoor de prestaties en de levensduur van uw dak worden verkort.

Een gekwalificeerde expert in dakonderhoud zal die kleine opening opmerken en ter plekke repareren, waardoor waterschade aan uw daksysteem en in uw gebouw tot een minimum wordt beperkt.

Andere problemen waar uw dakinspecteur naar zal zoeken zijn:

• Puinopbouw
• Schade door puin
• Schade door stormen
• Dakmembraanschade door personeel dat op dakapparatuur werkt
• Problemen met betrekking tot dakdoorvoeringen
• Ontbrekend of los knipperend
• Basisflits die uitglijdt
• Pitch pocket-problemen
• Beperkte waterstroom en afvoer
• Goot dicht problemen of corrosie af
• Mal
• Schade aan of degradatie van dakbedekking

Vaak zijn dit soort problemen

kan op dezelfde dag worden opgelost of met een paar uur werken later in de week. Als uw dak veel van deze problemen tegelijkertijd ervaart en u weet er niets van, kunnen ze een kritische massa bereiken die tot grote problemen leidt, waaronder het falen van het daksysteem, vooral tijdens extreem weer. Niemand wil dat.

Tot op de dag van vandaag zijn asfaltshingles de keuze van veel aannemers en huiseigenaren


Shingles

vanwege hun veelzijdigheid en uitstekend werk om een ​​huis droog en comfortabel te houden. De vooruitgang in de ontwikkeling van grind heeft gezorgd voor een markt voor gordelroos met schoonheid, kwaliteit en prestaties, en wanneer u die drie elementen voor uw daksysteem nodig hebt, moet u weten dat we ze voor u hebben bij AM Roofing Solutions. Ons bedrijf heeft een gevestigde reputatie bij het installeren van het beste product in de branche en ons vakmanschap is ongeëvenaard in onze branche.

Mooie gordelroos, waarom je ze wilt

Je dak is de uitstraling van je huis en een daksysteem is ongeveer 40 procent van het profiel van je huis, dus je wilt dat dit het accent is dat je karakter definieert. Om de beste resultaten te krijgen bij het installeren van een dak, wilt u dat de gordelroos het ontwerp en het kleurenschema van uw huis uitspelen. Uw gordelroos combineren met het ontwerp is wat uw huis tot een schoonheid maakt en de industrie heeft hierop gereageerd met kleuren en stijlen uw huis.

Hoogwaardige materialen zijn het verschil tussen een uitstekende en een slechte installatie

Het profiel van een dak is wat u ziet; hoogwaardige materialen zijn wat je voelt in je huis. De sterkte van een asfaltshingle komt van de constructie. Het is gemaakt met een glasvezelmat waaraan het asfalt is gebonden en dat is waar de kwaliteit vandaan komt. Je weet dat je een geweldige grind hebt wanneer je het gewicht van de grind kunt voelen en de grootte kunt zien die andere gordelroos op de markt overschaduwt

Prestatie is taak één voor gordelroos

Afgezien van het decoratieve aspect van de gordelroos die je huis nodig heeft, heb je iets anders nodig en dat zijn de prestaties van je gordelroos. Ernstige weersomstandigheden kunnen catastrofaal zijn voor een daksysteem en als u niet de prestaties krijgt die u hebt betaald voor vorm van ondermaatse gordelroos, zal de schade worden gevoeld door het daksysteem. Lekken of gebieden waar de gordelroos van het dak is verwijderd, laten water in uw dak stromen en veroorzaken schimmelproblemen op de zolder of vernietigen het terras tussen de zolder en het dak.

Wanneer u een dakreparatie of -installatie bij ons bij AM Roofing Solutions koopt, ontvangt u zonder twijfel de beste gordelroos op de markt. We behandelen uitsluitend Owens Corning voor onze gordelroos en ze hebben een scala aan producten om uw huis te beschermen die stijlvol, kleurrijk en vooral een beschermend schild voor uw huis zullen zijn. Onze relatie met Owens Corning gaat vele jaren terug en ons werk heeft ons bedrijf de Owens Corning Platinum Preferred Contractor-certificering opgeleverd, en we zijn een paar bedrijven die van die certificering genieten.

Wat u moet weten over het vervangen van winterdaken


weten over het

Er is geen juiste tijd van het jaar om te beseffen dat je een nieuw dak nodig hebt, maar misschien is een van de engste een winderige, besneeuwde dag midden in de winter. Kun je in de winter zelfs een dak vervangen? Het korte antwoord – ja. Lees verder voor meer informatie over hoe winterdakvervangingen worden uitgevoerd.

Hoe beïnvloedt winterweer dakvervangingsprocessen?

Hoewel elk seizoen zijn eigen uitdagingen met zich meebrengt, zijn er een aantal specifieke overwegingen waarmee dakdekkers in de winter rekening moeten houden.

1. materialen

Gordelroos
Het ideale temperatuurbereik voor te installeren laminaatshingles is overal van 4oC tot 26oC, omdat ze onder 4oC broos kunnen worden en meer vatbaar zijn voor barsten en breken. Dat betekent niet dat ze niet kunnen worden geïnstalleerd bij kouder weer. In plaats daarvan betekent dit dat extra zorg nodig is.
Sealant

Gordelroos zijn ontworpen met een zelfklevende strip die wordt geactiveerd onder de hitte van de zon om ze effectief aan elkaar te klemmen en te voorkomen dat ze in de wind worden opgetild. Zoals u mag verwachten, kunnen koude temperaturen dit proces vertragen.
Terwijl de meeste dakbedekkingsbedrijven vier spijkers per dakspaan gebruiken, is het verplicht voor ons om zes spijkers per dakspaan te gebruiken bij het vervangen van een winterdak. Deze aanpak, die we ook het hele jaar door aanbieden voor dakinstallaties met hoge wind, zorgt voor een sterke en veilige houvast zodat uw gordelroos bestand is tegen winterse weersomstandigheden.

2. Hulpmiddelen

Gordelroos en kit zijn niet de enige materialen die door de kou worden aangetast. De winter kan even zwaar zijn op de meest gebruikte gereedschappen van een dakdekker, zoals compressoren en schiethamers. Wanneer compressietools lucht in hun leidingen laten ontsnappen, zal een deel van de stoom en vochtigheid onvermijdelijk in vloeistof veranderen. Onder het vriespunt zal dit water snel bevriezen. Naarmate ijs zich geleidelijk ophoopt, zal het de luchtstroom verminderen, wat op zijn beurt de prestaties van het gereedschap in gevaar brengt.
Ongeacht het seizoen moeten nagels altijd precies goed worden gereden. Als een nagel overbelast is, kan deze de grind scheuren en ruïneren, terwijl ondergeregelde nagels ervoor zorgen dat gordelroos rechtop gaat zitten, waardoor luchtbellen ontstaan ​​die je gordelroos en dak kwetsbaar maken voor de effecten van harde wind. Helaas, als luchtvaartmaatschappijen bij koude temperaturen worden geblokkeerd, kunnen nagels niet zo diep worden geduwd als nodig is.
Om deze potentiële uitdaging te omzeilen, moeten dakdekkers de aanwezigheid van ijs in hun compressietools in de winter controleren en aandacht besteden aan diepteaanpassers op schiethamers.

3. Gezondheid en veiligheid

Sommige van de beste winterdaken voor dakdekkers zijn onder andere gladde oppervlakken met ijs en sneeuw, verborgen gevaren zoals ventilatieopeningen en dakramen, en de effecten van ongunstig weer, met name extreme kou.

Als huiseigenaar is het belangrijk om jezelf te beschermen door ervoor te zorgen dat je werkt met een dakdekker die de nodige stappen neemt om de veiligheid van de individuen en bemanningen die op je dak werken te garanderen:

• Vraag naar het gezondheids- en veiligheidsprogramma van de dakdekker. Aannemers die meer dan vijf mensen in dienst hebben, zijn wettelijk verplicht om er een te hebben.

• Zorg ervoor dat de dakdekker zowel de algemene aansprakelijkheid als de schadeverzekering voor werknemers heeft. Als de dakdekker onverzekerd is en er iets misgaat, of een werknemer gewond is of uw huis is beschadigd, kunt u aansprakelijk worden gesteld voor medische kosten en reparaties.